Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Lonnie 's profil

 

Lonnie

25 årHej everyone :)

Jeg er en pige på 25 år fra Nordsjælland, der søger en at rejse til Vietnam med. Jeg tænker at tage af sted omkring d. 2. marts 2018 og forventer at være tilbage i Danmark omkring d. 31. marts 2018 - så en lille måned.

Planen er at starte i Ho Chi Minh city, dernæst Nha Trang, efterfulgt af Hoi An og så vil jeg slutte rejsen af i Hanoi, hvor jeg vil rejse tilbage til Danmark.

Som person er jeg åben og udadvendt. Jeg elsker at rejse og opleve andre kulturer. Jeg har dog aldrig backpacket før, men det har været min drøm i mange år.
Min plan er, at opleve så meget at Vietnam som muligt, men at der stadig er plads til afslapning og strand. Det er nok vigtigt at sige, at jeg ikke søger en rejsepartner der ønsker at gå i byen hver aften og drikke sig fuld. Jeg søger en jeg både kan tage ud med om aften og drikke drink og opleve nattelivet en gang imellem, men også en hvor vi bare kan slappe af, gå tidligt i seng og være klar til næste dags oplevelser.

jeg søger en eller flere at rejse med og går ikke så meget op i hvilket køn, så længe personen/personerne er troværdige og søde. Jeg er også åben for andre destinationer i Vietnam, så hvis du har nogle gode idéer, så skriv endelig.

Hvis du har lyst til at rejse med mig, så lad os mødes inden afrejse, for at se om der er kemi. :)


Navn: Lonnie
Alder: 25 år
E-mail: lonnieheinfrederiksen@gmail.com
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger:
Telefon: