Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Maria Tang Christensen's profil

 

Maria Tang Christensen

21 år

Heeey! Jeg leder efter en rejsemakker til USA og Canada - evt. Hawaii.
Jeg skal allerede til Australien, højst sandsynligt i marts 2017 i tæt på en måned. Derfra ville jeg rigtig gerne rejse videre til USA og Canada, men vil helst gerne dele oplevelsen med en. Rejseperioden samt længden og ruten er ikke fastlagt, dog har jeg en idé til en rute, som lyder på at starte omkring San Diego og køre op igennem staterne Arizona, Utah, Wyoming, Idaho, Washington og ende i Canada i det der hedder British Columbia og derefter vende om og tage turen hele vejen ned ad vestkysten gennem staterne Oregon, Nevada og Californien, og hvis der kunne blive tid og råd til at tage en flyver til Hawaii og besøge nogle af øerne der, ville det også være fantastisk - det er selvfølgelig bare en idé og ikke nødvendigvis i lige præcis den rækkefølge, men det er i hvert fald de stater jeg rigtig gerne vil besøge på rejsen. Umiddelbart vil jeg rigtig gerne leje en bil eller van og køre rundt selv, da det giver mest frihed. Jeg tænker at jeg gerne vil være afsted mellem 1-3 måneder. Jeg er bestemt åben overfor alle foreslag til både ruter osv., det er bare lige pt mit udgangspunkt.

Lidt om mig selv - jeg bor i Roskilde og er på mit andet sabbatår nu. I de sidste to år har jeg arbejdet rigtig meget, for at spare op til at komme ud og rejse. På nuværende tidspunkt arbejder jeg som fuldtidsmedarbejder i Holm's Bager i København og som deltidmedarbejder på Restaurant Flammen i Roskilde. Jeg er meget udadvendt, energisk, eventyrlysten, spontan og elsker at møde nye mennesker! Jeg kan være meget festlig, men modsat også meget ansvarsfuld og seriøs.

Jeg brænder virkelig for at komme ud og opleve verden, men da jeg er meget selskabelig anlagt, vil jeg helst gerne have mig en rejsemakker, så hvis du tænker at vi kunne dele nogenlunde samme drømme og forventninger til en rejse gennem USA og Canada, og samtidig være på bølgelængde, så skriv eller ring endelig til mig! Evt. på Facebook, Maria Tang Christensen, eller på tlf. 20267145.


Navn: Maria Tang Christensen
Alder: 21 år
E-mail: mariabieberchristensen@hotmail.com
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger: mariabieberchristensen@hotmail.com
Telefon: 20267145
 

Billede: Maria Tang Christensen's Djoin.dk Profil - Vil du med ud og rejse?