Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Marie Hjermitslev's profil

 

Marie Hjermitslev

22 år

Jeg hedder Marie og er 22 år. Jeg læser medicin i Århus og nu har jeg fået rejsefeber. Jeg vil gerne afsted inden den nye reform binder mig til studiet resten af min studietid, og derfor søger jeg en rejse makker til januar 15, der vil med mig til Mellem og Sydamerika. Jeg har lavet er opslag her på siden hvor du kan læse mere.

Jeg har tidligere rejst i Nepal, Tibet og Indien i 4 måneder, de tre af dem med AdentureDK, Indien tog jeg på egen hånd med to veninder. Samme bureau var jeg med i Honduras i sommers i lidt over en måned. Men nu er jeg træt af den planlagte tur, og vil gerne ud på egen hånd uden at der skal være for meget program på. Jeg vil gerne på en spontan tur hvor det er lysten der driver værket. Dog har jeg nogle ting jeg rigtig gerne vil prøve såsom surf camp, dykning og trekking, og man kan vidst ikke helt undgå at der skal planlægges lidt med disse ting.

Jeg er glad og udadvendt og elsker at møde nye mennesker. Jeg nyder en rolig aften i en hængekøje men jeg elsker også fest og farver. Der skal være plads til begge ting.

Jeg er en vandhund og elsker alt med vandsport. Hvis vi kunne finde en bådtur i et par dage ville det også passe mig fint !

Den manglende rejsemakker er grunden til denne profil, så hvis du tænker at du vil nogle af de samme ting som mig, så kan du jo skrive til min mail marhje@yahoo.dk og så kan vi finde ud af om vi skal rejse sammen.


Navn: Marie Hjermitslev
Alder: 22 år
E-mail: marhje@yahoo.dk
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger:
Telefon:
 

Billede: Marie Hjermitslev's Djoin.dk Profil - Vil du med ud og rejse?