Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Stine Glem's profil

 

Stine Glem

21 år

Jeg holder pause fra studierne og har haft en fantastisk rejse til Nepal sidste forår med massr af spændende oplevelser. Jeg er nu på højskole i Sønderborg og har været her næsten et år når jeg slutter til december.
I januar vil jeg rigtig gerne ud at rejse igen i 1-2 måneder. Jeg vil bl.a. gerne på et retreat igen som minder om det jeg var på i Nepal - et 10 dages introforløb til Buddhisme og meditation, hvilket jeg synes er super spændende, og jeg fik rigtig meget ud af det sidst. Her er et link: http://www.rootinstitute.com/meditation-course/ebatrgordon.htm
Så kender jeg også en der har boet billigt i en lejlighed i sydindien og studeret noget yoga i nogle uger og fordybet sig i det, som jeg også synes lyder spændende, og jeg er i gang med at høre mere om det fra ham.
Selv om jeg har nogle ideer til hvad jeg vil er jeg også åben. Vil meget gerne se Thailand, Malaysia, Bali, og andre steder i Asien. Men gerne så billigt som muligt og uden jævnlige byture og andre ''turist ting''. Jeg fortæller gerne om min fede tur til Nepal og giver nogle gode kontakter, hvis der er nogen der er interesseret.

Generelt så elsker jeg at møde nye mennesker, lære af hinanden, og knytte bånd. Jeg er åben, behagelig, forstående og snaksaglig, men kan også godt lide at være sammen uden man behøver at lave eller sige særlig meget.

Skriv endelig hvis det har interesse eller du har nogle spørgsmål!

Good vibes,
Fra Stine


Navn: Stine Glem
Alder: 21 år
E-mail: stineglem@hotmail.com
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger:
Telefon: