Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Maria93's profil

 

Maria93

20 år

Mit navn er Maria, og jeg er en pige på 20 år, der netop er hjemvendt fra Sverige efter 7 måneders arbejde i en undertøjsbutik. Jeg blev student i 2011, og holder altså sabbatår indtil jeg starter på studie i efteråret :)

Min store drøm er at rejse! Jeg vil ufatteligt gerne til Asien (specielt Vietnam, Cambodia, Laos, Malaysia), men også endnu mere eksotiske steder som Fiji, Tahiti og Bali. Rejsebeskrivelserne lyder overdådigt (og det gør de jo altid, men billeder derfra siger mere end tusind ord), og jeg bliver nød til at opleve det selv! Jeg har overvejet at rejse alene, men det er jeg kommet frem til, at jeg ikke helt tør. Jeg vil desuden gerne dele rejseoplevelserne med en.

Jeg elsker at møde nye mennesker, og har derfor også gået på højskole og derfor også valgt at arbejde i butik i lidt mere end et år. Jeg elsker eventyr og spontane idéer, snaksalige folk, læren om nye kulturer, opdagelser, sport, afslapning og fest. En vigtig grund til at jeg ønsker at tage til Asien er at opleve yoga, tai chi og meditation på den ægte måde ;)

Desuden er jeg frisurfer i windsurf og har et hjerte der banker for at lære wavesurfing.


Navn: Maria93
Alder: 20 år
E-mail: andreasdottir@hotmail.com
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger:
Telefon: