Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Rejseinspiration, rejsetips og nyheder

Roadtrip gennem Europa i Minibus

SÃ¥ er det tid til, roadtrip gennem Europa i minibus, en ferieform du sent vil glemme og som fører dig gennem Europas, smukke landeveje i omrÃ¥der du ikke anede eksisterede. Roadtrip gennem Europa i minibus er frihed, eventyr og store oplevelser! Saml dine 5 bedste venner eller veninder, køb en billigt minibus og ta’ afsted ud i det blÃ¥!

Jeg har selv gjort det med 5 af mine bedste venner og det var helt klart noget at det hyggeligste og mest spontane måde at se Europa på. Hvis I vil holde det på et billigt plan, vil jeg anbefale at holde jer mod øst, og her er masser at komme efter!

Lidt Planlægning
Vi har gode erfaringer med at tilbringe weekender i de større byer som Prag, Krakow, Bratislava, Budapest og så ellers derimellem kører efter lyst og intuition, hvor end man lyster og finder sig tilpas. Sørg for i alle er enige om formål med turen så ikke i opnår uenighed om rejsen og bliver uvenner.

Minibussen
Find jer en minibus evt. via dba.dk og her er nogle modeller der kunne være passende alt efter temperament.

Volkswagen Caravelle T3 -> Se model


Fiat Ducato -> Se model


Fiat Talento -> Se model

Chevrolet Astro -> Se model

I skal finde jer en 8-9 personers bus, som alle med alm. kørekort må køre. Sørg for at have min. 1 pers. med som har forstand på brugte biler, når i skal finde jeres perle! Husk jo flere I tager med i bussen desto billigere transport udgift får I og I kan evt. sælge bussen når i kommer hjem igen.

Lidt økonomi:
- Indkøb af 9 pers. Minibus: 10.000-30.000 (alt efter stand)
- Forsikring (alt efter model og selskab)
- Vægtafgift (alt efter model)
- Anlæg brugt/billige (køb brugt eller lån hos evt venner der har gammelt liggende)
- Diesel / Benzin udgift (afhænger selvfølgelig af jeres route.)
- Campingplads udgifter
- Lir – lamper, tæpper og andet geil!.

Vi laver endnu en tur af denne type igen i år på 2 uger og bemærk, hvis du og dine venner skulle finde på denne rejseform vil i helt sikkert sætte alt til side endnu en gang og gøre alt for at komme af sted igen!

Lidt links:

Se vores Volkswagen Caravelle 2006

dba.dk

Lagt online 2008-05-05

 
Klik her for flere rejsetips og mere Rejseinspiration