Find en Rejsekammerat, Rejseven eller Rejsepartner

Rejsekammerat til Storbritannien og Nordirland

Cornwall-Cotswold

Cornwall-Cotswold

511 Visninger
Hej 🙂.

Jeg søger rejseveninde, til en tur til good old England, Cornwall eller Cotswold-områderne, sommeren '25 eller '26. Helst juni. (Friskgrøn natur, lavere priser, færre turister).Smuk natur, skønne landsbyer, kunstoplevelser.

Forestiller mig en god uges tid, hvor vi selv finder bolig (f.eks. forskellige airbnb-steder til rimelig pris), og lejer lille bil til eget futten rundt. En tur hvor vi har en overordnet plan, men med god plads til at følge inspiration og indskydelser.
(Åben for at vi alternativt deler køreudgifter, og kører i din bil, Calais-Dover. Har rigtigt godt brugt kørekort, og ditto bil..)

Jeg forestiller mig en god blanding af smukke naturoplevelser, kunst-oplevelser, og byslentren, hvor vi bare suger ind og nyder.

Min økonomi er ikke til at vi udelukkende fouragerer i restaurent-miljøer, og jeg synes det er (mindst) ligeså hyggeligt at veksle med at købe 'ost-brød-vin' og indtage det på en trivelig plet i natur-eller bymiljø. You know wha' I mean😊

Lyder det nogenlunde som din måde at rejse på, så send gerne et par ord.
Hvis du bor i Østjylland er det jo let at mødes og fornemme om vi er et godt rejsematch. Men det er ikke noget krav at vi bor tæt på hinanden.

Et par ord om mig: Jeg arbejder med mennesker, er bl.a. glad for kunst, kultur, natur, dyr, p1 og p2 Er indehaver af både mascara og gummistøvler.

Storbritannien og Nordirland - afrejse d. 09.06.2024

TIP! Rejs altid med Rejseforsikring

Navn: Helle djoin
Alder: 62 år
Mail: a1stromboli@yahoo.com
Facebook: Tjek mulig facebook profil
Messenger:
Telefon:
  Tilføj denne rejseannonce til facebook
 

Profil tekst:

Kommentarer til Cornwall-Cotswold

 
 

Gratis Rejseannonce

Hvis ikke du finder hvad du sger, kan du gratis oprette en rejseannonce og sge rejsekammerater til netop dit eventyr

Hvis ikke du finder hvad du søger, kan du gratis oprette en rejseannonce og søge rejsekammerater til netop dit eventyr.

God fornøjelse

 
  Opret Rejseannonce » Opret Rejseannonce
 

Andre Rejseannoncer

Vandrefælle

afrejse d.03.06.2024
Jeg søger en vandrefælle, der ligesom jeg har lyst til at vandre en uges tid (hverken starttidspunkt eller varighed er afgørende) i Irland. Jeg er åben over for hvilket område af Irland, det skal...
Vandrefælle
Inge Kørvel Inge Kørvel68 år Irland»

Rejse inden 2024

afrejse d.29.09.2023
Hej mit navn er Adam, lige pt søger jeg en rejse marker, som ikke er fastlagt ferie, så vi kan rejse uden for de standard ferier wom der nu er. Jeg har et ønske om at komme ned til varmen, og mås...
Rejse inden 2024
Adam Adam20 år Sydeuropa»

Find Rejseannonce Til: